Servis i održavanje kamina

Kako bi Vaš kamin besprijekorno funkcionirao potrebno je redovito  održavati i servisirati. Za siguran i ispravan rad Vašeg kamina preporučamo Vam da barem jednom godišnje izvršite kompletan pregled kamina. Stručan tim našeg poduzeća nudi Vam pregled  kamina, popravke i zamjenu rezervnih i potrošnih dijelova kao i stručno savjetovanje.

Uz redovan servis Vaš će vam kamin i dalje pružati toplinu doma i beskrajan ugođaj uz vaše najmilije.

Kontaktirajte naš stručni tim na serviskaminilipic@gmail.com ili na broj 098 587 098

Kroz uslugu servisa nudimo Vam sljedeće usluge:

Nabava rezervnih dijelova

Kod nabave rezervnih dijelova potrebno je voditi računa da ti isti odgovaraju originalnim dijelovima proizvođača ložišta. Kako bi Vaše ložište pravilno funkcioniralo, izmjene rezervnih dijelova nikada ne radite sami već kontaktirajte vašeg zastupnika u našem timu.

Servis i zamjena brtvi na vratima

Brtve na vratima potrošni su dijelovi, te je potrebno redovito provjeravati njihovu ispravnost. U slučaju oštećenja ili nedovoljnog  prianjanja  potrebno ih je zamijeniti. Ukoliko primijetite neispravnost vašeg brtvila kontaktirajte Vašeg zastupnika u našem timu.

Održavanje ložišta

Ložište Vašeg kamina kod stalnog korištenja može biti prekriveno čađom i pepelom. Kako bi ložište besprijekorno funkcioniralo potrebno ga je redoviti čistiti od nečistoća. Zbog sigurnosti potrebno je čistiti i cjelokupnu   unutrašnjost ložišta i to barem jednom godišnje.

Sredstva za održavanje kamina

Specijalna  sredstva za održavanje stakla na kaminu kao sve druge preparate potrebne za savršeno i dugotrajno funkcioniranje Vašeg kamina možete nabaviti kod nas.